about-heading

Wie zijn wij


Wij zijn de specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte Relatiegeschenken.
Onze website biedt u een duidelijk overzicht van de producten die wij aanbieden en, niet onbelangrijk, wat nu de werkelijke kosten zijn.
Onze slogan is: "Persoonlijke aandacht telt!" de persoonlijke aandacht met u, de klant, staat bij ons dus ook hoog in het vaandel.

Boukje Vink

Sales 

Met haar jarenlange ervaring is Boukje een expert op het gebied van relatiegeschenken. Ze haalt veel plezier uit het tot dienst zijn van haar klanten. Voor Boukje staat de klant centraal en gaat voor 100% service. Vol met energie, overgave en precisie.

verkoop@sleutelhanger.be

Lees meer..

Hedy Lazet

Administratie

Het up-to-date houden van de administratie is echt een taak die Hedy op het lijf geschreven staat. Vanuit een hele grote stapel papierwerk die elke dag binnen komt zoekt ze de post uit en zorgt ervoor dat alles op de goede plek belandt. Op Hedy kun je bouwen!

verkoop@sleutelhanger.be

Lees meer..

John Lazet

Sales Manager

Meer dan 20 jaar ervaring heeft John op het gebied van Relatiegeschenken en het bedrukken hiervan. We kunnen dan ook met alle zekerheid zeggen dat u een zeer deskundig advies zal krijgen en een product wat aan uw wensen voldoet.

verkoop@sleutelhanger.be

Lees meer..

Jordy van den Heuvel

Sales

Jordy is een veelzijdig collega met een enorme bak ervaring. Jordy gaat geen uitdaging uit de weg en kent alle facetten van het vak. Hij is een gewaardeerd collega en haalt altijd het onderste uit de kan voor zijn klanten, resultaatgericht en klantvriendelijk.

verkoop@sleutelhanger.be

Lees meer..

Petra Vogels

Administratie

Stressbestendig en accuraat zijn, zitten bij Petra in haar DNA. Voeg dit samen met een flinke dosis gedrevenheid en deskundigheid en je kunt wel indenken wat je aan Petra hebt. Kortom, Petra is een echte aanwinst voor ons.

verkoop@sleutelhanger.be

Lees meer..

Wesley Krebaum

Sales

Wesley is al meer dan 8 jaar actief in de wereld van relatiegeschenken. Door zijn jarenlange ervaring weet Wesley bijna alles. Wesley is een gewaardeerd collega en gaat helemaal tot het uiterste voor zijn klanten. Dit doet Wesley met groot enthousiasme!

verkoop@sleutelhanger.be

Lees meer..

Jeffrey Kruissen

Jeffrey Kruissen DTP

Met zijn creativiteit is Jeffrey een expert op het gebied van design en social media.

Houdt zich bezig met:

Het voorbereiden van logo's drukproeven en alles op het gebied van social media.

Werkt bij, omdat:

Hij het leuk vindt om met zijn creativiteit een bijdrage te leveren aan het verkoopproces.

Wordt blij van:

Uitgaan met vrienden, sporten en vakanties.

Lees meer..

Stage lopen bij ons?

Bij Lavista hebben wij regelmatig stagiairs lopen. Ben je geïnteresseerd lees dan snel verder.

Lees meer..