Sleutelhangers geschikt voor iedere doelgroep!

Wie heeft ze niet in huis, sleutelhangers krijgt u tegenwoordig overal, Op uw werk, beurzen, tijdens een festival, scholen enzovoorts.

Reden genoeg om ook voor uw organisatie sleutelhangers te bedrukken en deze uit te delen aan uw doelgroep.

Met bedrukte sleutelhangers kunt u de naamsbekendheid van uw organisatie vergroten, waardoor ook het aantal potentiële klanten van uw organisatie groeit.

Op sleutelhangers.nl vindt u een breed scala aan sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element.

Denk bijvoorbeeld aan de sleutelhanger met een klavertje vier, de sleutelhanger met een auto, of een sleutelhanger in de vorm van een huisje. Natuurlijk worden er ook neutrale sleutelhangers aangeboden, die u zelf van enige bedrukking kunt voorzien!

Dierendag

Zondag 4 oktober is het weer dierendag! Dieren horen uiteraard het hele jaar door volop aandacht te krijgen, maar op Werelddierendag kunnen we dieren extra in het zonnetje zetten en vertroetelen.

Ook bij Sleutelhangers.nl zijn er diverse sleutelhangers te verkrijgen met het thema dier, bijvoorbeeld een sleutelhanger met een poepzakjes dispenser of een sleutelhanger met lampje in de vorm van een botje.

Ook pluche sleutelhangers zijn altijd een succes om weg te geven!

No Touch sleutelhanger

Wil jij ook niet met je vingers aan openbare deuren en drukknoppen zitten? Dan is de no touch key sleutelhanger die ideale uitvinding!

De “No Touch” sleutelhanger ook wel “hygiëne” sleutelhanger genoemd is in deze tijden van het Covid-19 virus een goedlopend product, goed bezig zijn tegen verspreiding van het virus en tegelijkertijd uw bedrijf of product promoten!

-‘handsfree’ een code invoeren op een pinapparaat

-op een deurbel drukken

-een deurklink openen

-deuren en drukknoppen openen

Digitaal drukken

Omdat de vraag naar sleutelhangers bedrukt in meerdere kleuren steeds vaker voorkomt zijn er ook nu steeds meer modellen geschikt voor digitale druk.

Digitaal drukken is vergelijkbaar met het inkjet-procédé. Het drukbeeld wordt gevormd door minuscule inktdruppeltjes die op het product worden gespoten en onder bestraling met UV-licht onmiddellijk drogen.

-Perfect voor logo’s in meerdere kleuren

-Unieke effecten in matte of glanzende afwerking of in reliëf

-Verkleurt niet, verbleekt niet

-Ideaal voor kleine hoeveelheden

-Alleen geschikt voor vlakke of licht gebogen oppervlakken

-Toepasbaar op plastic en houten materialen

-Alleen mogelijk voor CMYK

Ultraflash Cob Light

Een zaklantaarn of zaklamp is een draagbare lichtbron die op batterijen werkt.

Meestal is de zaklantaarn staafvormig, met aan één kant een lamp met reflector en met een aan- en uitschakelaar. Door de reflector achter de lamp ontstaat een lichtbundel. Er zijn ook modellen die met een band om het hoofd gedragen kunnen worden en vooral handig zijn als beide handen nodig zijn. Deze worden hoofdlamp genoemd.